Telefon: 0524-489 990

Personal

Den operativa verksamheten leds av en föreståndare som är utbildad till socionom med fil mag i socialt arbete och steg 1 i systemisk/narrativ metod. Hon har lång erfarenhet av socialt arbete och psykiatri. I vår personalgrupp finns det sjuksköterska, mentalskötare och undersköterskor. På vardagar jobbar det 2 undersköterskor/ mentalskötare samt sjuksköterska och vaktmästare. Vi har en trofast personalstyrka med stort engagemang, och vi satsar på kontinuerlig vidareutbildning.

Vi säkerställer att all personal inom verksamheten har den utbildning och kompetens som överensstämmer med Kung Ranes målsättning och krav. Personal som utför arbetsuppgifter som kräver särskild kompetens skall vara kvalificerade.


Gullmarsgården


Sara

Föreståndare och verksamhetsansvarig

Sara är ansvarig för Kung Rane. Hon är socionom med en fil mag. i socialt arbete. Sara har gärna en relation med alla boende och har en tydlig vision om att boendet alltid skall ge en personlig och individuell vård. Vi skall erbjuda det där extra som man kan få av ett boende som inte ligger centralt.

E-post: sara @ kungrane.se
Telefon: 0524-489990
charlotte


Charlotte

Ställföreträdande föreståndare

Charlotte är spindeln i nätet för oss alla. Sköter det mesta av myndighetskontakterna tillsammans med Sara och har ett nära samarbete med öppenvårdarna i vårt upptagningsområde. Hon är utbildad inom sociologi och socialrätt blandat med en stor erfarenhet av arbete inom området.

E-post: charlotte @ kungrane.se
Telefon: 0524-23456
Gullmarsgården

Rickard

Ägare

Rickard äger Kung Rane och har själv en gång arbetat som boendecoach på boendet. Idag har han en mer tillbakadragen roll och låter Sara och Charlotte sköta verksamheten.

E-post: rickard @ kungrane.se
Telefon: 0524-489990
personal


Anders

Psykiatrisjuksköterska

Anders är sjuksköterska med psykiatri som specialitet. Han ser till att alla våra boende får sina mediciner på ett säkert sätt. Anders har lång erfarenhet inom yrket och är en klippa för alla anställda och boende.

E-post: anders @ kungrane.se
Telefon: 0524-23456


 
Malin

Boendecoach

Malin är utbildad undersköterska och är den som gärna strukturerar upp det dagliga arbetet på boendet. Malin tycker om att spela fotboll med de boende eller ha en lugn spelkväll.

E-post: personal @ kungrane.se


Petter

Boendecoach

Petter är vår glada norrman. Petter tycker om träning och ger gärna tips på träningsupplägg och dylikt för den som är intresserad. Att köra till Göteborg för att underlätta besöken med socialtjänst och öppenvård är något som Petter också gärna gör.

E-post: personal @ kungrane.se
Gullmarsgården


Örjan

Boendecoach

Vår lugne norrlänning som gärna tar ut de boende på fisketurer eller promenader i naturen. Örjan är även knuten till våra utslusslägenheter och har särskilda uppdrag med de boende som fått möjlighet att bo i lägenheter utanför Kung Rane.

E-post: personal @ kungrane.se


Erika

Boendecoach

Erika är en arbetsmyra. Hon hjälper gärna till att städa med de boende och strukturera upp deras hem. Erika tycker också om att hjälpa till med att skapa ett rikare fritidsliv för de boende än vad de tidigare haft.

E-post: personal @ kungrane.se


Susanne

Boendecoach

Susanne är vårt senaste tillskott i familjen. Susanne har en varm famn och trivs under vår lunch som vi lagar med de boende en gång i veckan. Här kommer hennes matintresse väl till pass.

E-post: personal @ kungrane.se


Kenneth

MI-coach (motiverande samtal)

Kenneth är beteendevetare och arbetar på Kung Rane för att hjälpa de boende med deras arbete med drogfrihet. Kenneth kan under sin arbetsdag ha samtal med de boende för att ge dem verktyg att lättare kunna hantera sina svårigheter.

E-post: personal @ kungrane.se


Tanya

Undersköterska

Tanya är undersköterska med mentalskötarexamen. Hon visar gärna de boende vardagsmotion såsom morgonpromenader och löpning för den som vill, allt för att skapa en meningsfull vardag.

E-post: personal @ kungrane.se


Leila

Undersköterska

Leila är undersköterska och är den som bäst hjälper de boende att skapa vardagsrutiner i sitt boende. Hon hjälper till att få ordning och struktur i lägenheten samt praktiskt visar hur man städar, tvättar och sköter ett hem.

E-post: personal @ kungrane.se


Om Kung Rane

Kung Rane erbjuder en vårdkedja av boende, för vuxna med missbruk och psykiskt funktionshinder. Vi bygger på relationer och på att individanpassa vården utifrån de boendes behov.
Vi är ett mellanvårdsalternativ för människor som antingen bundits till en allt för sluten vård eller som riskerar social utslagning.

Vår filosofi är att alla behöver olika!
Hos oss erbjuds boende i egen lägenhet där stödet utformas till hjälp med matinköp, social samvaro, tillgång till fysisk träning samt utflykter. Vi hjälper även till och stöttar vid alla möten som individen behöver genomföra med myndigheter och sjukvårdsinrättningar.

Mer om Kung Rane

Företag inom verksamheten

Ur dagboken

Adress & hitta hit

Kung Rane
Svarteborg 11
455 97 Dingle

Tel: 0524-489 990
E-post: info[@]kungrane.se
Org.nr: 556791-1903

Hitta hit