Telefon: 0524-489 990

Höstbesök på Nordens Ark

Vi gör regelbundet utflykter till Nordens Ark tillsammans med de boende. Nordens Ark är en speciell djurpark, som specialiserat sig på utrotningshotade arter. Dessa får chansen att föröka sig i parken, genom parkens avelsprogram. Det händer också att de djur som föds sätts ut i det vilda.

Kung Rane har årskort till parken och de boende uppskattar att uppleva parkens grönska och de olika djuren. Igår var det många djur som rörde sig ute i hägnen, synliga för oss. På sommaren gömmer de sig ofta i skuggiga partier på grund av värmen, medan de på vintern kan vistas inomhus på grund av kylan. På hösten är det precis lagom.

Vi fick en lyckad utflykt med många djurupplevelser.

Kommentera

Om Kung Rane

Kung Rane erbjuder en vårdkedja av boende, för vuxna med missbruk och psykiskt funktionshinder. Vi bygger på relationer och på att individanpassa vården utifrån de boendes behov.
Vi är ett mellanvårdsalternativ för människor som antingen bundits till en allt för sluten vård eller som riskerar social utslagning.

Vår filosofi är att alla behöver olika!
Hos oss erbjuds boende i egen lägenhet där stödet utformas till hjälp med matinköp, social samvaro, tillgång till fysisk träning samt utflykter. Vi hjälper även till och stöttar vid alla möten som individen behöver genomföra med myndigheter och sjukvårdsinrättningar.

Mer om Kung Rane

Företag inom verksamheten

Ur dagboken

Adress & hitta hit

Kung Rane
Svarteborg 11
455 97 Dingle

Tel: 0524-489 990
E-post: info[@]kungrane.se
Org.nr: 556791-1903

Hitta hit