Telefon: 0524-489 990

Platsförfrågan Kung Rane

Platsförfrågan Kung Rane

Vi svarar samma dag!

Här kan du göra en platsförfrågan till Kung Rane. Vi bekräftar tillbaka till dig på telefon, vanligtvis samma dag, och i samtalet blir bokningen definitiv. Pris/dygn på Kung Rane: 1950kr eller enligt ramavtal.

Handläggarens namn *

Telefon till handläggare *

E-post till handläggare *

Kommun *

Antal platser som önskas *

Beskrivning av uppdraget/uppdragen

* = Obligatoriskt fält

vi gör skillnad

Vi gör skillnad och det vill vi fortsätta med! Idag jobbar 170 000 medarbetare på 12 000 privat drivna vård- och omsorgsföretag. Varje dag bidrar vi till högre kvalitet, ökad tillgänglighet och större mångfald. Vi kallar det modern välfärd. Men nu är hela vår bransch hotad. Och du berörs.

Om Kung Rane

Kung Rane erbjuder en vårdkedja av boende, för vuxna med missbruk och psykiskt funktionshinder. Vi bygger på relationer och på att individanpassa vården utifrån de boendes behov.
Vi är ett mellanvårdsalternativ för människor som antingen bundits till en allt för sluten vård eller som riskerar social utslagning.

Vår filosofi är att alla behöver olika!
Hos oss erbjuds boende i egen lägenhet där stödet utformas till hjälp med matinköp, social samvaro, tillgång till fysisk träning samt utflykter. Vi hjälper även till och stöttar vid alla möten som individen behöver genomföra med myndigheter och sjukvårdsinrättningar.

Mer om Kung Rane

Företag inom verksamheten

Ur dagboken

Adress & hitta hit

Kung Rane
Svarteborg 11
455 97 Dingle

Tel: 0524-489 990
E-post: info[@]kungrane.se
Org.nr: 556791-1903

Hitta hit